Om Anti-Banner

Komponenten Anti-Banner er designet til at beskytte mod bannere, når du surfer på internettet. Anti-Banner blokerer bannere, der vises på websteder, som du besøger, og i brugerfladen på visse programmer. Anti-Banner blokerer bannere fra listen over kendte bannere, der er integrerede i Kaspersky Small Office Securitys databaser. Du kan administrere blokeringen af bannere via Kaspersky Small Office Securitys brugerflade eller direkte i browseren.

Bannere tillades som standard på websteder fra listen over Kasperskys websteder. Denne liste er udarbejdet af Kasperskys eksperter og omfatter websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere, der hoster Kasperskys reklamer. Du kan se listen eller deaktivere brugen af denne liste, hvis du finder det nødvendigt at blokere bannere på websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere.

Tælleren af blokerede bannere viser det samlede antal blokerede bannere på tværs af hele webstedet, afhængigt af hvor mange webstedssider der er åbne i browseren. Hvis en side er åben i browseren, tælles kun blokeringerne på denne side af webstedet. Hvis flere sider fra det samme websted er åbne i browseren, tælles de blokerede bannere på alle de sider, der er åbne i browseren.

Oplysninger om driften af Anti-banner er tilgængelig i rapporter.

Følgende begrænsninger gælder for Anti-Banner:

Følgende begrænsninger gælder for Anti-Banner:

Denne funktionalitet er ikke tilgængelig, hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en file server.